CamTech 960H real-time digitale multiplexer/recorders

Fireline Security Group introduceert een nieuw programma met HD recorders van ARAS Security, met een 4, 8 en 16 kanaal’s recorder en biedt een flexibele oplossing voor zowel residentiële toepassingen als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

CamTech 960H real-time digitale multiplexer/recorders
Met de CamTech 960H-serie recorders kiest u voor de hoogst mogelijke resolutie.
Het nieuwe 960H principe geeft een superieure verbetering in beeldkwaliteit met een resolutie van 960 x 576 pixels. Doordat de analoge camera’s steeds vaker een horizontale resolutie hebben van 700 TVL, of hoger, realiseert u hiermee de overtreffende trap in analoge beeldkwaliteit.

Hoogwaardig en efficient
De CamTech 960H-recorders zijn real-time.
Door de H.264 compressie techniek en de mogelijkheid tot hoogwaardige 960H opnamekwaliteit, registreren de recorders perfecte beelden. Alle recorders zijn voorzien van een Nederlandstalig menu wat het nog eenvoudiger maakt om de recorder te programmeren.

Waar u ook bent
Met de iRAS software kan de recorder op afstand benaderd worden om live beelden of opgenomen beelden te bekijken. Zoals u gewend bent wordt ook de iRAS Mobile software gratis geleverd voor gebruik op uw smartphone. Door de ingebouwde webserver kunt u ook inloggen vanaf uw vakantiebestemming.

Monitor uitgangen
De 960H serie heeft een Full HD HDMI monitor uitgang (1920×1080). Hiermee creëert u met een 960H analoge camera via deze recorder de hoogste kwaliteit in weergave. Daarnaast beschikt deze recorder over een VGA monitor uitgang.

Opname mogelijkheden
De vele mogelijkheden van opnames en de grootte van de harddisk garanderen u een zeer lange opnameperiode. De recorders zijn daarom ook standaard uitgerust met een grote harddisk capaciteit.

Time-lapse
De meest gebruikte manier van opname is time-lapse. Dit kan ingesteld worden voor bepaalde uren per dag of voor de gehele 24 uur. Voor elke camera neemt de recorder dan bijvoorbeeld 25 beelden per seconde (PPS) op gedurende de tijd die hiervoor is ingesteld.

Motion detectie
Met behulp van motion detectie, met meer dan 700 detectiepunten, wordt de opname pas geactiveerd als er beweging is geconstateerd. Dit is instelbaar per camera.

Alarmmode
De alarmopname wordt regelmatig toegepast op de 960H-serie. Hierbij wordt de alarmingang geactiveerd waardoor de opname overschakelt van bijvoorbeeld 1 beeld per seconde naar 25 beelden per seconde.

Pre-event opname
Een pre-event opname maakt het mogelijk om tussen 5 seconden en 10 minuten opname te realiseren op een vooraf ingestelde tijd. Deze instelling kunt u gebruiken voorafgaand aan een alarm.

Paniekmode
Een steeds vaker toegepaste opname is de paniekmode. Via een toets op de recorder of afstandsbediening zorgt u ervoor dat alle camera’s continu worden opgenomen.