Wat is Fireline Security Group?

Fireline Security Group is een vertrouwd bedrijf, met jarenlange ervaring in de (brand)beveiliging. Door deze ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een vertrouwde naam op gebied van beveiliging, met als belangrijk punt een goede band met de klant, wat weer resulteert in een lange en vertrouwde samenwerking.

Bruikbare en degelijke beveiligingssystemen

Onze gedachte over elektronische beveiliging is dat we samen met de klant, de verzekering of de Brandweer een bruikbaar en degelijk beveiligingsysteem ontwikkelen, met als gevolg een tevreden klant.

Zakelijke markt: Wij zijn werkzaam in de zakelijk markt waaronder, bedrijven, instellingen, winkels, industrie en zorgsector. Wij werken uitsluitend volgens de Europese normen in binnen en buitenland.

Particuliere markt: Uiteraard zijn we ook actief in de particuliere sector waaronder woonhuizen, vakantiehuizen en boten. Wij werken uitsluitend volgens de Europese normen in binnen en buitenland.

Waarom kan Fireline Security Group BV interessant zijn voor u?

Een gedreven bedrijf met een heldere visie.

Voor ons gelden in elk Europees land dezelfde regels voor de brandmeldinstallaties. Geen lokale regeltjes en ander gedoe. Volgens een heldere EU Norm worden onze installaties ontworpen, gecreëerd en geplaatst.

Op verzoek wordt op uw installatie een Europees Beveiligingsbewijs afgegeven. Dit Europees Beveiligingsbewijs dient altijd door uw verzekering en/of lokale instantie zoals de Brandweer en Gemeente te worden geaccepteerd.

We leveren ruim 10.000 beveiligingsproducten. Het loont zeker de moeite u te laten informeren door onze beveiligingsexperts voor wat bij uw situatie past.

Belverzoek

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.