CamTech BDR104 recorder

De CamTech BDR104 is een uiterst gebruiksvriendelijke 4-kanaals recorder, die is voorzien van H.264 compressie techniek en D1 beeldkwaliteit levert. Door de H. 264 compressie techniek neemt u met dezelfde opslagkwaliteit meer camerabeelden op in hoge kwaliteit. Geheel geluidloos, dus ook makkelijk te verbergen en voor een hele voordelige prijs op vele projecten inzetbaar.

Mogelijkheden voor het bekijken en opnemen
Met de BDR104 heeft u voor opname 100 beelden per seconde (real-time) ter beschikking.
Het bedienen gaat dankzij een gebruiksvriendelijk menu eenvoudig en snel.
Ook met de meegeleverde handige afstandsbediening kunt u binnen enkele seconden alle camerabeelden terugzoeken.

Netwerk
Via de netwerkaansluiting (RJ45) en meegeleverde RASplus software worden live en opgenomen beelden via het netwerk op een PC bekeken en gearchiveerd. Met RASplus kunt u meerdere CamTech recorders tegelijkertijd benaderen en beheren.  Met de ingebouwde webserver benadert u de recorder via het internet om zo de camerabeelden te bekijken. Met de software RAS Mobile kijkt u mee op uw mobiele telefoon, waar ook ter wereld.

Opslag
De recorder is uitgerust met één harde schijf met daarnaast een USB aansluiting voor een externe HDD, CD-RW of FlashDrive voor het exporteren van de beelden. Tevens kan de USB aansluiting worden gebruikt voor het aansluiten van een muis of USB stick, bijvoorbeeld voor het upgraden met nieuwe firmware.

Doodstil
De BDR104 is stil…… doodstil.
In de BDR104 zit geen ventilator voor koeling, dus hij maak werkelijk geen enkel geluid, dit maakt het mogelijk om hem op elke plek te verstoppen. Boven het plafon, onder de vloer of achter een kast, hij is ook heel compact.

Gewoon een uitkomst voor vele projecten, en makkelijk tijdelijk inzetbaar.
Vraag ons om meer informatie voor alle mogelijkheden.

Fireline biedt deze recorder nu aan voor slechts € 575,- incl. BTW.