AMD2x-E IR Varifocal Dome

Alpha Image introduceert AMD2x-E IR varifocal Dome robuste Dome camera’s met 1000 TV lijnen

Deze AMD2-reeks Alpha Image camera’s zijn uniek in hun soort en leveren een analoog beeld van uitzonderlijke kwaliteit, omdat ze zijn uitgerust met de Sony ExmorTM CMOS-Sensor in combinatie met een aangepaste DSP-chip.
Dit resulteert in een ultra-hoge resolutie van 1000 lijnen en een uitzonderlijk helder beeld met een laag ruisniveau bij weinig licht. De camera levert een analoog beeld van uitzonderlijke kwaliteit (vergelijkbaar met een HD IP-camera) door gebruik te maken van een 1/3” 720p sensor met progressive scan en een uiterst stabiele D/A-omzetting.
Door het mechanisch IR-cut filter en de 36 ingebouwde infrarood LED’s levert de camera ook in totale duisternis heldere beelden.

Eenvoudige installatie
De behuizing hoeft bij de installatie niet te worden geopend, het instellen van de openingshoek van de ingebouwde varifocal lens (2.8 – 12 mm) gebeurt aan de buitenkant van de camera door middel van twee schroefjes.
De camera heeft een uitgebreid OSD menu dat met de mini joystick, verwerkt in de kabel van de camera, eenvoudig kan worden benaderd. Via dit menu kunnen onder andere privacy zones, dag/nachtfuncties, en contrast en helderheid worden ingesteld. De modellen uit de AMD2x-E reeks zijn uitgerust met een 3-assen systeem waardoor ze rechtstreeks op muur of op het plafond gemonteerd kunnen worden. Voor alle modellen zijn er in dezelfde kleur muursteunen en spacers (opbouwringen) apart leverbaar. De kabel voor voeding en video kan door de muursteun heen en in de spacer is voldoende plaats voor bijvoorbeeld een optionele UTP-omvormer.

Uitermate geschrikt
De AMD2 is uitermate geschrikt voor aansluiting op de CamTech 960H real-time digitale multiplexer/recorders.